top of page

VORES PROFIL

Efter at have været souschef på Bostedet Utterslev Gl. Skole i flere år er jeg glad for at kunne føre bostedet videre som ny leder fra juni 2017. Jeg vil fortsat arbejde for at bostedet egner sig fortrinligt til unge, der på sigt skal kunne klare sig i egne lejligheder. Hos os får de en moderne lejlighed på 1 eller 2 værelser med eget køkken, bad og egen indgang. Her er der rig mulighed for at den unge trænes/oplæres i hvordan man klarer at bo i sin egen lejlighed. Vi arbejder med at den unge...

  • får hjælp til indkøb og tilberedning af alle måltider.

  • får hjælp til at holde sin lejlighed, rengøring m.m.

  • selv kan klare at vaske tøj, og lægge det på plads.

  • med hjælp kan lægge et budget og støtter den unge i at styre sin økonomi, så pengene rækker til hele måneden inkl. opsparing.​Men først og fremmest arbejder vi med at give den unge en oplevelse af omsorg og anerkendelse gennem vores dygtige personale. Læs mere her:

Venlig hilsen

 

 

Henrik Romme

Leder

Vores motto

Omsorg og anerkendelse er de to nøgleord i vores pædagogiske tilgang. Omsorg er nødvendig og vigtig for alle, men især for unge med vanskeligheder. ​Anerkendelse er det vigtigste i vores kontakt med hinanden. Gennem anerkendelse bygger vi hinanden op, så både personale og beboere trives.

Læs mere om vores grundlag her...

 

Historien

Billedet af Utterslev Gl. Skole er fra ca. 1983.

Da den blev nedlagt, stod den tom i flere år. Nu er der igen liv i skolen, som er blevet til dejlige, moderne lejligheder. Og udviklingen fortsætter også på de åbne arealer. Se billeder fra det gamle Utterslev her.

bottom of page